sunnuntai 27. lokakuuta 2013

X-treme car show 2013 mietteet

Kuten aikasemmin mainitsin, osallistuttiin Tredun asentajakillan ja pintakillan kanssa x-treme car show:hun. Perjantaina 25pvä mentiin aamusta kouluun pakkaamaan kamat kasaan ja laittamaan autot valmiiksi messuja varten, kun kaikki oli valmista matkasimme pirkkahallille purkamaan kamat ja laittamaan messuosastoa kuntoon. Itse olin messuilla paikalla eilen. Meidän fiestaan tehtiin mm.alustasarjan asentamista, ja esiteltiin mitä ollaan autoon tehty, mitä tullaan tekemään ja millätavoin opiskelemme.
 Paikalla oli myös ruotsista tullut Tidaholmin ammattikoulun asentajaporukka ja heidän hieno hot rod auto!
Maalipuoli oli myös mukana, ja kävin vähäsen kokeilemassa kynäruisku maalausta, aika helpolta se vaikutti, jos olis vielä ajan kanssa saanut tehdä, ja myös ajatus siitä että kävisi vielä maalipuolen tulevaisuudessa vahvistui taas pikkasen :)
Tänään oltiin myös voitettu x-treme car show:n 1.projektipalkinto,hyvä me!
Kyllä lisää motivaatiota koulun käyntiin nämä meidän projektit ja tapahtumat ja se että päästään toteuttamaan itseämme ja ideoimaan ja kehittämään kaikkea uutta.
Tässä muutama kuvanen, näillä messuilla ei ollut niin paljon autoja jotka minua kiinnostavat, mutta ihan hienojakin löytyi.Puhelin kuvia,joten pahoittelen laatua:D


Siinä meidän fiestaa, täälä hetkellä sitä kevennetään ja asennellaan turvakaaria ja värikin muuttuu lähiaikoina, hyvä siitä vielä tulee!
Tässä siis ruotsin opiskelijoiden hotrod, en meinannut saada silmiä irti siitä, kyllä oli niin hienoa jälkeä!
Sisällä oleva nyrkkirauta yksityiskohta pisti silmään :)
Hienot liekit
Löytyihän se tuttavan celica sieltä:)


Oli valoa ja ääntä
Tää oli aika söpö, vaikka vähän väärän sävynen vaalenpunanen mun mieleen ;D
uuh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti